HARI d.o.o. NOVI TRAVNIK

Recept uspjeha i historija kompanije.

Kroz svoje tri decenije postojanja, preduzeće HARI d.o.o. i njegov menadžment dobili su brojne zahvalnice, nagrade i priznanja za uspješno poslovanje.

O kompaniji

HARI d.o.o. je privatno preduzeće, koje je osnovano 1991. godine, sa sjedištem u Novom Travniku. Osnovna djelatnost našeg preduzeća je trgovina na malo neprehrambenim proizvodima.

Počeci poslovanja vezani su uz malu trgovačku radnju prehrambenih artikala.
Tokom ratnih dešavanja, HARI d.o.o. je radio čitavo vrijeme i imao veliku ulogu u snadbjevenosti Novog Travnika sa osnovnim namirnicama za život, boreći se pritome sa teškim uslovima za poslovanje.

Kroz svoje tri decenije postojanja, preduzeće HARI d.o.o. i njegov menadžment dobili su brojne zahvalnice, nagrade i priznanja za uspješno poslovanje.

Danas, HARI d.o.o. ima veliki broj poslovnih jedinica, spadajući među preduzeća srednje veličine, te održava konstantan trend rasta.

HARI d.o.o. je prepoznatljiv kao porodična firma, gledajući kao glavni prioritet stabilan razvoj i perfektnu ponudu i uslugu svojim kupcima.

Preduzeće HARI d.o.o. se također ponosi velikom mrežom poslovnih partnera, koja se prostire na više kontinenata, dajući glavni prioritet u saradnji sa domaćim firmama.

Glavno geslo poslovanja je da u lancu poslovanja svi budu zadovoljni. Naša vizija je da oformimo stabilnu i profitabilnu firmu, koja će brzo, kvalitetno i pouzdano udovoljiti zahtjevima kupaca. U skladu sa tim želimo da postanemo i ostanemo prvi izbor klijenata zbog prepoznatljivosti po kvaliteti roba, cijena i usluzi. Naša misija je da naš poslovni uspjeh podijelimo sa našim zaposlenicima, kupcima, kao i poslovnim partnerima.

10000 PROIZVODA
15 POSLOVNICA
30 GODINA POSTOJANJA
90 ZAPOSLENIH

Godine poslovanja, godine zadovoljstva!

Naša misija je da naš poslovni uspjeh podijelimo sa našim zaposlenicima, kupcima, kao i poslovnim partnerima.

STUPITE U KONTAKT SA NAMA

Kontaktirajte nas!

Budite slobodni kontaktirati nas, naš tim će Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

PJ NOVI TRAVNIK - CENTRALA

Mehmeda Spahe 3H
72290 Novi Travnik, BiH

Tel: +387-30-525-555
Email: novitravnik@hari.ba

PJ ZENICA

Bistua Nuova 201
72000 Zenica, BiH

Tel: +387-32-450-027
Email: zenica@hari.ba

PJ TRAVNIK

Bosanska bb
72270 Travnik, BiH

Tel: +387-30-511-795
Email: travnik@hari.ba

PJ BUGOJNO

Nugle II
70230 Bugojno, BiH

Tel: +387-30-257-651
Email: bugojno@hari.ba